Vad är det för fel på människor?

Det är väldigt många youtuber som får ta emot hat, människor som sitter utanför youtubers dörrar i timmar, klottrar i deras trappuppgångar, smetar mat på dörrar, lämnar mat och annat skit i deras brevlåda, står och skriker in i brevinkastet, osv.
Folk borde se konsekvenserna av det. Det är inte okej!
Det som gör mig upprörd i denna videon är att en person utger sig för att vara polis och ringer till hennes mamma och lämnar ett dödsbesked.  Det är fan under all kritik. Det har gått för långt, vidrigt att inte folk har respekt längre. 
Om folk fortsätter såhär så kommer fler och fler lämna det som dom älskar att göra.

3 thoughts on “Vad är det för fel på människor?

  1. Det är verkligen helt sjukt hur vissa beter sig alltså..

  2. Jag anser att folk som beter sig som svin mot mig, andra får räkna med att jag slår tillbaka 🙂 Så de inser vad de gör.. Sjuka e de e för tröga för att inse att de gör lika mycket fel men de tror de e perfekta. Ja jag e stark i jämförelse med dessa som terra mig överallt och pikar mig mm. Har de problem med mig kan de ringa Haha;)

  3. Joo, såg det där med dödsbeskedet … helt sjukt grymt. Dock tror jag inte att denna typ av hat och avund är något nytt, för det har nog funnit i alla tider bara det att det nu tagit en ny form – på nätet.

Lämna gärna en kommentar innan du går :)