Den andra våldtäkten

Vill börja med att skriva att jag inte är användaren som laddat upp det här reportaget därav avsäger jag mig också allt ansvar, Jag bara länkar till klippet och det i sig är inte olagligt.

Tjejer ska kunna säga sina åsikter utan att få hatkommentarer, tjejer ska kunna klä sig hur dom vill inte hur samhället vill.
Man ska kunna säga nej till det som känns obekvämt och man ska inte lägga skulden på offret bara för att du ville köra in din kuk och inte accepterade ett nej.

Ska man inte ens kunna släppa iväg sina barn till skolan utan att någon våldtar, eller kränker eller misshandlar?
När till och med skolan lägger locket på så är det fan illa, lägger du locket på så säger du också att det är okej att våldta.
Hur kan man strejka på en skola för att stötta våldtäktsmannen när det finns så klara bevisningar? Jag kan inte förstå det.

Kan inte sluta skriva, har så många ord kvar, vet inte längre vad jag ska göra med allt hat, allt avsky mot en människa, eller ens de, hur kan man kalla sig för människa, efter det. Jag beundrar tjejerna att dom orkat med det här, även om Linnea tvingades flytta. Vad gör att en person våldtar en tjej men det känns som att han inte riktigt känner empati för de.

Tänker du någonsin tanken Oskar om du inte hade gjort de, hur många som varit lyckliga idag över det? (kände/känner honom inte)

spyr

4 thoughts on “Den andra våldtäkten

  1. Ida

    Bra skrivet

  2. Helt förfärligt är det!

  3. Såg den på samhällskunskapen och tycker det är så hemskt!

  4. Så hemskt!!

Lämna gärna en kommentar innan du går :)