kanske till o med kan bli mindre mord och våldtäkter

Jag läste ett inlägg nyss på nyheter24 och rubriken lyder:
Herman fångar 600 Pokémons varje dag – utan att gå en enda meter.

Jag tycker det är bra att folk är ute och rör på sig, jag är verkligen inte emot spelet även om jag inte kommer börja spela det själv.
Jag håller med många som skriver att det förstör hela grejen med pokémon go om man fuskar på detta sättet.
Men om jag åter kollar på videon i mitt föregående inlägg och tänker efter vad budskapet är och kollar på en kommentar som lyder:

Så tänker jag just på att psykopater kan använda denna metod för att locka med någon.
Det är så lätt att tro att någon bara spelar med dig men i själva verket så är det något helt annat som uppstår.
Det kanske bara är jag som överanalyserar allt, men jag litar inte på människor och detta vidriga samhället. 

One thought on “kanske till o med kan bli mindre mord och våldtäkter

  1. Det där har jag med läst något om, att det var någon som fångade 600 Pokémon varje dag! Jag spelar själv det spelet ibland men ingenting som jag fått som ett beroende. Men jag tycker ärligt talat att det spelet ändå har spårat ur rätt så rejält! Poliser som blivit inblandade osv, folk som spelar det när dem kör bil! Ska man spela det så tycker jag att man ska tänka sig för o så, och inte leva sig in i spelet helt och hållet! För det har verkligen spårat ur väldigt mycket tycker jag! Och håller med dig i slutet på din text, att psykopater säkert skulle kunna använda detta som en metod för o kunna locka med någon! Annars så är det ett roligt spel men jag tycker man ska tänka steget längre när man spelar det o inte leva sig in i en fantisivärld för mycket så man inte har koll på verkligheten överhuvudtaget! <3

Lämna gärna en kommentar innan du går :)