Uppdatering

Lovet slutade med att man åkte ner till tusse och det slutade med böter på 1000:-
Man lär sig av sina misstag annars har lovet varit bra.

Jag har pratat med Elin under en lång period och jag är så sjukt sugen på att höra henne föreläsa och se föreställningen: Vi som blev kvar.

Jag blir så arg och besviken på att rektorn har sån jävla taskig inställning till allt.Mitt mål är ju att få ner Julia och Elin till Klippan.
Rektorns reaktion var att detta kan vara dåligt för att det kan göra så att någon tar sitt liv och att kuratorerna får för mycket att göra om dom skulle komma ner och föreläsa o.s.v

Jag har själv nått botten, men utan Elin, vet jag inte vad jag hade gjort. Hon är min livlina, min största förebild. Jag har pratat med Julia i ca 30 minuter idag och hon ger mig så positiv energi. Julia pratade med en som är Kultur- och fritidschef & Folkhälsosamordnare (Börje) och han var väldigt positiv till detta, alla mina lärare är positiva till detta så vad rektorns problem är förstår jag inte riktigt.

Om jag så ska behöva ta hjälp av Börje för att kunna få ner dom hit så kommer jag göra det! Börje ville till och med sponsra med pengar för att få ner Elin och Julia.
Rektorn skulle ha möte om detta imorgon, hoppas på ett positivt besked.

Ni som vill veta mer om föreläsningen och föreställningen “vi som blev kvar” kan klicka här.

Imorgon ska vi ha möte med AF, hoppas det går bra 🙂
På torsdag ska jag ner till Vårdcentralen för att prata om min satans rygg, hoppas verkligen jag får en röntgentid och en läkartid till min läkare i malmö.
och vecka 6 har jag fått praktik i HBG på ett datorföretag, är fett taggad 🙂
Fick ett nytt brev om en ny huvudförhandling. så den 26 januari ska man befinna till i HBG tingsrätt. Det suger verkligen.

Har inte så mycket mer att skriva om just nu, over and out!

2 thoughts on “Uppdatering

  1. Vi håller tummarna så hårt det bara går!!! ❤️

  2. Verkligen! Blir sjukt besviken om det inte blir av ❤️

Lämna gärna en kommentar innan du går :)