Folk har ingen respekt.

Uh vaknade för inte så länge sen, får nog börja ta theralen igen så jag kommer ner på kvällarna.

Läste Evahs blogg igen. (ja hon gör väldigt inspirerande inlägg) den här gången heter rubriken “Kvinnor ska hålla sig inomhus” , jag kunde inte skrivit de där bättre själv så in och checka inlägget som ni hittar här.

Nu till något helt annat. Min finaste vän gjorde ett inlägg på facebook igår. Hon berätta om att det var någon jävel som smällt raketer och innan hon hann koppla lilla Molly för att dom skulle gå från bilen så blir lilla Molly så rädd att hon sprang iväg en kilometer bort innan hon hittades av två snälla kvinnor som visste var hon bodde och körde hem henne till min fina vän. Folk vet att djuren blir lidande på nyår, ändå ska dom vara så fräcka så att dom smäller långt innan det ens är nyår och långt efter. Är det inte en lag som säger att man inte får smälla hur som helst? Jag började googla och kom in på ett forum. Börjar läsa kommentarerna och så är det en kommentar som gör mig så rasande. (Jag citerar)

“Jag tycker det är jobbigt med hundar som skäller hela jävla tiden, jag som människa ska inte behöva känna mig rädd och begränsad att vara utomhus.”

Vaddå du ska inte behöva känna dig rädd? men ska djuren känna sig livrädda då? det här gör mig så förbannad.

De flesta djurägare vet på ett eller annat sätt hur mycket djuren drabbas av dom där jävla smällarna.

Och nästa troll skriver:   Kunde inte bry mig mindre. Era val att skaffa hund, inte andras.

Då är det helt plötsligt någon som har svar på tal och skriver:

Låt oss ponera att du och jag är grannar. Du har ett jobb medan jag är arbetslös och därmed inte bunden av någon dygnsrytm. Därför bestämmer jag mig för att spela hårdrock och techno på högsta volym varje natt, året om eftersom jag är vaken då och vill lyssna på musik vid den tidpunkten och på den volymen. Är det då rimligt att om du klagar på detta så får du svaret: “Det är ditt val att bo här, inte mitt, stick om du inte gillar läget”?

Det är bra att folk ger svar på tal, tyvärr så lär väl trollet inte fatta det ändå.

Spyr på mänskligheten!!

Nu blir det mer kaffe

 

Lämna gärna en kommentar innan du går :)