Inre stress slutar aldrig bra

Försov mig i tisdes (stavning?)  med ca 40 minuter, stressar till skolan och jag hinner inte ens in och sätta mig i personalrummet innan jag måste rusa på toaletten och spy, efter det skicka dom hem mig.

Var hemma och vila igår och kände mig något bättre. så jag gick till skolan idag.

Den inre stressen vill inte alls försvinna så mina lärare tyckte att jag skulle ta ledigt imorgon så sjukanmäler dom mig.

Idag har jag installerat minilexia nere hos Anette. Glömsk som jag är så låg mitt usb minne hemma så var tvungen att ansluta mig till min dator från skolans dator vilket gick väldigt segt. Klippans nätverk är under all kritik!

Skrivit klart artikeln: Till dig med virus eller andra skadliga program i datorn

Har även fått Stava Rex och SpellRight att fungera på en elevdator idag efter mycket jobb. Vet fortfarande inte vad som gjorde att det inte fungerade sist och det kan irritera mig lite men men…

Nästa veckas praktikprojekt kommer vara att göra Sonthis dator virusfri och så ska Aiya också ha Stava Rex, SpellRight och minilexia.

Hoppas även på att dom nya elevdatorerna kommer in nästa vecka så att man kan installera det som behövs och märka upp dom så att eleverna kan börja använda dom.

Eftersom att jag inte har fått en lugn minut så tänker jag faktiskt ta mig en kopp kaffe och gå ut på balkongen och röka 🙂

Lämna gärna en kommentar innan du går :)