Vi gjorde en insats

Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag och i stunden så har jag fortfarande separationsångest. Jag vet inte hur jag ska göra för att inte få separationsångest så fort jag går ifrån min bästavän men jag vet om att vi snart ses igen.

Jag har tagit venlafaxine i tre dagar, haft lite uppehåll och imorgon tänkte jag ta dem igen, det har faktiskt varit helt okej i två dagar nu även om jag är som en orkan emellanåt.

I fredags så var vi ute och fiskade och vi gjorde en hemsk upptäckt. Jag är typ ärrad för livet. Vi hittade får som var torterade till döds varav två var gravida. Det tog fucking två timmar innan polisen kunde komma ut till platsen. Vi ringde dem fem gånger och svaret som vi fick varje gång var att de prioriterar liv före detta, jag förstår dem till en viss del men ändå så kan jag verkligen inte förstå det, för detta är också lika mycket liv enligt mig. Det som jag är glad över är att vi hittade vem som hade gjort det och det svinet åkte fast, vi har fått tag i ägarna och de kommer att driva allt vidare. Så där har vi alla gjort en mycket viktig insats. Mer än såhär kommer jag inte gå in på, nu låter vi polisen jobba med fallet. (klicka för triggande bild, du klickar på egen risk!).

Bortsett från det så tog jag en del fina bilder. Älskar verkligen min mobil.
Idag är jag inne på 8de dagen som jag inte har självskadat och jag hoppas själv på flera – heja mej!

Bild på mig

Jesse

 

Min bror och jag

Visst är jag och min bror lika varandra?

Jag och min bror

Jag och min broder

Igår var jag och klippte mig och handlade lite sen har det inte hänt så mycket, jag vet att jag ska försöka planera in någon dag att åka till Staffanstorp och Osby och i helgen blir det födelsedagsfirande. Sen vet jag inte riktigt vad som kommer stå på agendan. Also så ska jag boka in en fika med en vän.

Hoppas ni mår bra!

One thought on “Vi gjorde en insats

  1. randyorton88

    Ni ska ha stor eloge 💖

Lämna gärna en kommentar innan du går :)