Spelkväll

Det var fullt upp hela eftermiddagen igår, sen åkte jag till min bror i Tyringe nästan direkt efter jobb och där blev det god mat, och lite spelande så det hände inte så mycket mer.
Satt ute på hans balkong och jag var bara tvungen att ta ett kort asså, nu ser man inte månen så bra på bilden dock.
14407747_10209201391565931_797981481_n


Har kommit på att det är väldigt farligt att kolla på wish. Även om det är väldigt billigt så blir det väldigt mycket i slutändan haha. Har dock inte beställt något därifrån än, men tänker sätta mig ner nu under veckans gång om orken finns.

Gjorde en beställning på en ny hårddisk till laptopen, Har en SSD disk på 250 GB men den är inte tillräcklig för mig, så valde därför att köpa en på 500 GB istället.
Sen har jag en stationär dator som jag ändå ville lägga in en SSD disk i så detta blir perfekt.
Den beställdes från netonnet av den anledningen att jag vill ha garanti om något problem skulle uppstå.

Bildkälla:netonnet

Bildkälla: netonnet

Skulle behöva lägga en beställning på ny medicin också, men eftersom att jag inte tar 100 mg / dygn på min Lamotrigin längre så vill jag inte beställa 100 tabletter som bara är på 50 mg/tabletten.
Nu tänker ni säkert att jag är dum i huvudet som skriver såhär.

Detta är ingen illegal beställning. Jag är helt enkelt för lat för att gå ner till Apoteket, tala om att dom ska göra en beställning av min medicin eftersom att den bara är en beställningsvara för att sedan gå tillbaka till Apoteket och hämta ut den. 
Jag använder mig av Apotea, där jag lägger en order på receptbelagd medicin, betalar och så kommer det hemlevererat som ett paket direkt till dörren. 

 

Lämna gärna en kommentar innan du går :)