Måndagen osv

Hade inte så mycket ork att uppdatera i måndagskväll så får bli att jag gör en liten uppdatering nu.
Måndagen var rätt amazing fast att jag verkligen tycker det är jobbigt att åka kollektivt.
Tog 08:13 bussen mot Ängelholm för att sedan ta tåget mot Halmstad bcuz skulle vara med som stöd på ett möte till fina Sofia. När mötet var klart gick vi och käka lite osv.

Det var rätt jobbigt när jag skulle åka hem sen, dels för att jag får mycket ångest osv av att åka kollektivt men också för att jag får separationsångest. Maybe för att när man umgås med någon som man verkligen känner sig trygg med så blir det jobbigt att behöva lämna denna tryggheten för jag kan inte säga att jag är trygg med mig själv.
Ni som läst föregående inlägg förstår lite varför.

Jag funderar på om man skulle försöka få en tid till läkaren på psyk, sömnen blir inte bättre, knappt sovit något på två dygn och när jag väl kom hem från jobb idag så var jag trött vilket resulterar i att jag säkert sovit i tre timmar – rip min sömn nu inatt  🙁 
Men hamna i ett läge av att vara vaken men ändå sovandes. Hör allt runtomkring samtidigt som jag börjat få riktigt äckliga mardrömmar. Märks att psyket börjar svika totalt och jag är rädd för att jag själv måste lägga in mig. Känner dock ingen trygghet av att ligga inne på psyk men ibland kanske man inte har något annat val – för att de kanske är bäst för stunden.
Jag får se vad jag bestämmer mig för att göra. Söker inte akut i första hand men jag måste nog göra en medicinändring för att jag har svårt att hantera att det pendlar så mycket och så fort i måendet.

Gjorde ett impulsköp häromkvällen också, köpte en ny lur.  –  rip min plånbok.
Avrundar här, hoppas ni andra mår bra!

 

Lämna gärna en kommentar innan du går :)