Fick ny energi

Well, det blir ingen daylio-uppdateringar på ett tag då jag inte har bokfört något vilket har varit lite dumt kanske med tanke på att det är nu det är som jobbigast, men det händer ju mycket positivt också.

Träffade bästavän i tisdags vilket gav mig lite ny energi.

Träffade min läkare på psyk i onsdags och det kunde ha gått bättre, är inte helt nöjd men fick iallafall behålla mina zolpidem (billighetsvarianten av stilnoct) ihop med Alimemazin och jag skulle absolut inte ta zolpidem varje kväll och hon sneade när jag berätta att jag kombinerat imovane med zolpidem.

Hon fattade inte att jag har varit så desperat när man kunnat vara vaken i 48 timmar utan sömn, kunnat sova några timmar för att fortsätta i samma hjul. Det går inte hur länge som helst och kroppen säger ifrån.

Satte även in vendlafaxinen igen som jag hade förra sommaren och det har faktiskt varit skönt att slippa känna. Jag kommer inte ha dem så länge för att det är inte hållbart i längden. Vendlafaxinen stänger verkligen av allt och jag vill ju inte ta bort glädjen i livet utan jag vill bara landa.

kollade upp Alimemazin  OCH DET ÄR JU FUCKING THERALEN FAST ETT ANNAT NAMN??? Jag har redan testat theralen i två olika former och de har inte fungerat och xanor kan jag ju bara drömma om att få ut, får jag inte ut imovane så kommer jag definitivt inte få ut xanor heller.

Jag har varit skadefri ett tag – ett långt tag. Denna gången gick det inte att stå emot, Fake it till you make it för here we go again.

Jag är ändå ganska pepp på hösten så det är något jag ser fram emot och så hoppas jag att jag kan träffa bästis lite oftare nu när man har sommarkortet. Finns väl inte så mycket mer att skriva om just nu.

Hoppas att ni mår bra!

One thought on “Fick ny energi

  1. Katarina De Paul

    Skönt att du fått ny energi 😍….hoppas du får en bra sommar och få sova ut så du kan köra till hösten 😍

Lämna gärna en kommentar innan du går :)